Esittelyssä Ouron back officen Markku

Mitä reittiä taloushallinnon taituri Markku päätyi ohjelmointialalle ja millainen hänen työnkuvansa Ourolla on? Tässä blogissa avaamme Markun matkaa ja back officen roolia Ourolla.

Ouron tiimi on yhtä mieltä siitä, että kaikilla pitäisi olla oma Markku. Sellainen yleismies Jantunen, joka on aina valmiina auttamaan ja tukee tiimiä sellaisissa töissä, joihin ei koodauksen ohessa jää aikaa. Markun työnkuvan tehtävä on taata, että laskuttavat ihmiset saavat rauhan keskittyä asiakastyöhön ilman arjen häiriötekijöitä. Markulla on siis myös asiakastöiden näkökulmasta tärkeä rooli Ourolla. Niin, ja ainahan matkassa pitää olla joku hullu, joka rakastaa numeroiden pyörittelyä.

Tämän YO-merkonomin ura starttasi tilitoimistossa vuonna 1997. Markku keräsi monipuolista taloushallinnon osaamista sen jälkeen myös Laurea AMK:ssa, Hyriassa ja suuressa teollisuuskonsernissa Brandt Group Oy:ssä. Laurean työn ohessa Markku opiskeli myös tietojenkäsittelyn tradenomiksi aikomuksenaan suunnata IT-alalle. Kun lapsuuden ystävä sai idean IT-firmasta, syntyi Omenia, jonka käyntiin polkaisussa Markku oli vahvasti mukana alusta alkaen hoitamassa taloutta ja pohtimassa strategioita. Omeniasta tie jatkui samojen ihmisten kanssa Ourolle.

Markku viihtyy Ourolla, koska porukka on timanttinen ja työpäivät voi suunnitella melko vapaasti, vaikka joskus Zen-menon sotkeekin erinäiset pikanakit, jotka pitää hoitaa heti. Lisäksi, hullu kun on, Markku rakastaa numeroiden pyörittelyä.Taloushallinnon ja palkanlaskennan lisäksi Markun työhön kuuluu kilpailutukset, dokumenttien muotoilu, tapahtumien suunnittelu ja toteutus, työvälineiden hankinta, monipuoliset HR-tehtävät ja rekrytoinnit. Monessa pääsee olemaan mukana ja se tekeekin työstä mielenkiintoista.

Vapaa-ajalla Markku on numerotarkan työn vastapainona personal trainer. Hän on aikaisemmin pyörittänyt omaa salia ja keskittynyt treenien vetämiseen enemmän kuin omaan treenaamiseen. Markku on valmentanut 15 vuotta karatea, judoa, defendoa, kuntonyrkkeilyä ja toiminnallista harjoittelua. Korona vei oman salin, jonka myötä Markulla on nyt aikaa keskittyä omaan treenaamiseen. Tavoitteena on saada paikat taas kuntoon ja treeni pyörimään.

 

Hei ammattilainen, kiinnostaako sinua ura Ourolla? 

Valikko