Hyvä tyyppi on aina myös hieman Ouro.
Tule meille töihin!

Etsimme ohjelmistoautomaatiota osaavia henkilöitä osaksi kehitystiimiämme. Sinä pääset osallistumaan yrityksen ja työelämän kehittämiseen juuri sinulle sopivilla tavoilla sekä työmäärällä. Meillä on hyvä yhteistyöhenki ja rento tekemisen fiilis. Ei tehdä liikaa, vaan sopivasti.

Kutkuttaako sinua saada tulevaisuus, jossa koneet tekevät ihmisen tylsät tehtävät jo tänään? Missiomme on rakentaa parempaa työelämää. Se koskee loppukäyttäjän ja asiakkaan lisäksi myös meitä itseämme. Siihen kuuluu hyvät tyypit työkavereina ja ylpeys omasta hyvin tehdystä työstä. Meillä tehdään asioita ketterästi iteroiden. Tällä hetkellä arjessa pärjää, kun käsissä pysyvät esimerkiksi Python, Git, Docker, Robot ja myös matalamman tason testaustyökalut. Tärkeintä on kuitenkin ammattilaisen otteet ja hyvä asenne.

Olet sitten ohjelmistoautomaatiota pitkään tehnyt jo guruksi asti päässyt raudanluja ammattilainen tai vasta hieman aikaa näiden haasteiden parissa temmeltänyt innokas alasta intohimoisesti kiinnostunut tekijä, olet etsimämme henkilö.

Osuuko ja uppoaako mikään näistä?

  ● Pythonin puhuminen

  ● Gitin käsitteleminen

  ● Dockerin tehokas käyttäminen

Ei ihan heti, mutta ehkä joskus? Jätä sähköpostisi, niin saat tiedon tulevaisuuden duuneista!

    Toivomme myös, että osaat testata muutokset niin yksikkönä kuin ylemmän abstraktion Robotilla ja pystyt selvittämään konfliktit.  Saat olla kokenut ja rautainen ohjelmistoautomaatioguru, mutta haluamme hakemuksia myös vähemmän kokeneilta tekijöiltä. Tärkeintä on, että olet innokas ja intohimoisesti alasta kiinnostunut ihminen.

    Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön ja mielenkiintoiset työtehtävät. Vapaus keksiä on paras ratkaisu! Työskentelemme yhdessä, kohdellen kaikkia tasa-arvoisesti ja kunnioittaen.  Rakennamme parempaa työelämää ja arkea meille, asiakkaille, yhteistyökumppaneilla sekä kaikille muille. Hyvinvoiva työntekijä on myös asiakkaan etu.

    Lähetä rohkeasti avoin hakemus meille! Kerro kuka olet, mitä osaat ja mitä haluat. Me kerromme lisää Ourosta.

    Valikko