Ohjelmistokehityksen palvelut

Rakennamme parempaa työelämää automaatiolla. Tehostamme digitaalisten palveluiden kehittämistä antamalla koneiden tehdä tylsimmät työt.

Ohjelmistokehityksen asiantuntijapalvelut

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan digitaaliset tarpeensa ja ylittämään odotuksensa. Samalla uudistamme ja tehostamme asiakkaidemme ohjelmistokehitystä.

Teemme monenlaista ohjelmistoautomaatiota, oli se sitten DevOpsia, testiautomaatiota, RPA-kehitystä tai jotain muuta tylsän työn poistamista.

Ouro työskentelee erilaisissa yrityksissä. Kone on yksi esimerkki jatkuvasti kehittyvästä asiakassuhteestamme.

Testiautomaatio

Lue lisää

DevOps

Lue lisää

Ohjelmisto-automaatio

Lue lisää

Konsultointi

Lue lisää

Automatisointi, kehitys, rakentaminen

Teemme töitämme ketterästi ja haluamme aivan yhtä mielellämme kehittyä yhdessä jo valmiiksi ketterien asiakkaidemme kanssa kuin auttaa muutoksen alkutaipaleella olevia ottamaan sammakonloikan muiden rinnalle ja ohi.

Tykkäämme automatisoida, kehittää ja rakentaa järjestelmiä, jotka auttavat tiimejä ja organisaatioita hyödyntämään ohjelmistokehitysprosessejaan paremmin.

Yksittäisten työkalujen sijaan uskomme tarpeenmukaisiin ratkaisuihin ja kokemuksemme muutaman hengen tiimeistä monikansallisiin organisaatioihin antaa meille perspektiiviä auttaa näissä valinnoissa ja myös niiden muuttamisessa tilanteen muuttuessa. Myös kohdejärjestelmä voi olla aivan pieni ja sulautettu tai massiivinen järjestelmä pilvessä tai sen ulkopuolella. Ihan jo uteliaisuudesta johtuen meillä on kokemusta lähes kaikesta siitä väliltä.

Meille tärkeitä asioita on laadukas ja intohimoinen tekeminen, muiden auttaminen ja opastaminen, joista voimme olla ylpeitä.

Yhteystiedot

Ouro Solutions Oy
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

info@ouro.fi
050 487 6484

Y-Tunnus: 3014840-1

    *Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme

    Valikko